Δευ, Τετ: 9-16 | Τρ, Πεμ, Παρ: 9-20 | Σαβ: 9-15
info@vichosbattery.gr | 210.32.52.950
0 item:
 x 

Your shopping cart is empty!

Επιστροφή & Αντικατάσταση εξ' αρχής ελαττωματικών προϊόντων (DOA).

Για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται από το κατάστημα μας υπάρχει το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης των εξ' αρχής ελαττωματικών προϊόντων (D.O.A.) σε διάστημα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του vichosbattery.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας.
Περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.
Στην παρούσα διάταξη περιλαμβάνονται προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις του vichosbattery.gr ή τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο - επίσημο εισαγωγέα / διανομέα του. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν πρέπει να σταλεί στο τεχνικό τμήμα της εκάστοτε αντιπροσωπείας, να ελεγθεί και εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ελάτωμα, να αντικατασταθεί άμεσα με ένα καινούργιο ή ισάξιο προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν μπορεί να είναι πέραν των επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη - παραστατικό αγοράς ή δελτίο εγγύησης προιόντος. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ ή οι σειριακοί αριθμοί (S/N) των προϊόντων) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Οδηγίες χρήσης, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα μας τηλεφωνικώς στο 210-3252950 ή με αποστολή Email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επιστροφές προϊόντων - Δικαίωμα υπαναχώρησης

Για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται από το κατάστημα μας και για προϊόντα που δεν ικανοποιούν τον πελάτη υπάρχει το δικαίωμα επιστροφής - υπαναχώρησης σε διάστημα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, έχετε το δικαίωμα επιστροφής με την δυνατότητα αντικατάστασης του με κάποιο άλλο προϊόν.

Εφόσον έχει γίνει αποστολή του προϊόντος (παραγγελία με αποστολή στην διεύθυνση του πελάτη), τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας δεν επιστρέφονται και τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος προς εμάς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν μπορεί να είναι πέραν των επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη - παραστατικό αγοράς ή δελτίο εγγύησης προιόντος. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ ή οι σειριακοί αριθμοί (S/N) των προϊόντων) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Οδηγίες χρήσης, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα μας τηλεφωνικώς στο 210-3252950 ή με αποστολή Email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Παρνασσού 2, 10561 Αθήνα
  • 210 3252950
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.